X
تبلیغات
عسل درمانی - گیاهان موثر بر بیماریهای اعصاب

عسل درمانی

عسل.گرده.ژله رویال وخواص آنها

چگونه عسل سالم را از تقلبی تشخیص دهیم

چگونه عسل سالم را از تقلبی تشخیص دهیم

عسل به شهد گل ها اطلاق می شود که زنبور عسل پس از تغذیه از گیاهان مختلف، آن را ساخته باشد. به بیان دیگرعسل ماده شیرین و غلیظی است که توسط زنبوران عسل از شهد گل ها جمع آوری شده و تغییر شکل می یابد و سپس در داخل سلول های مومی کندو ذخیره می شود.
 
زنبوران عسل دارای نیروی ذاتی هستند که گل های مفید را از غیر مفید تشخیص می دهند. آنها با علاقه فراوان سراغ تمام گیاهان طبی و گل های شفابخش می روند و عصاره آنها را گرفته و به بهترین شکل در اختیار ما قرار می دهند.
 
این عسل کاملاً طبیعی و سرشار از مواد غذایی و حیات بخش بوده و می تواند تمام نیازهای غذایی را برطرف کند، زیرا زنبور تمام املاح و ویتامین های موجود در گل را به شکل عسل می پروراند و آن را قابل جذب در خون می سازد.
 
از طرفی کیفیت عسل طبیعی چندین برابر بیشتر از عسل مصنوعی است که زنبور با آب و شکر تغذیه می شود.
 
2- عسل تقلبی
 
هر گونه تغییری در عسل مانند افزودن یک سری مواد به آن، تقلب محسوب می شود. به طور کلی عسل تقلبی به دو روش تهیه و در سطح جامعه توزیع می شود.
 
الف) بخشی از عسل، تقلبی است
 
- با کمک زنبور
 
- بدون کمک زنبور
 
ب) عسل صد در صد تقلبی است
 
در این روش عسل 100 درصد مصنوعی بوده و از شیره میوه هایی مانند خرما، توت و غیره یا از مواد گلوکزی (شربت قند)، مواد نشاسته ای و ... ساخته می شود که این عسل ها به هیچ وجه عطر و طعم عسل واقعی را ندارند.
 
عسل های مصنوعی تهیه شده از شیره میوه ها، دارای مواد و ترکیباتی مشابه عسل طبیعی هستند که از تغلیظ آب میوه ها به طریق مصنوعی و صنعتی به دست آمده اند.
 
این نوع عسل، بدون دخالت زنبور، از قند، نیشکر و میوه های شیرین مانند خربزه، هندوانه، کدو تنبل و خرما تولید می شوند. این روش در ایران متداول نبوده، ولی در بعضی از کشورها مرسوم است.
 
استانداردهای عسل:
استانداردهای عسل از کشوری به کشور دیگر متفاوت است که آنها را می توان در استخراج، عسل شکرک زده، عسل شان، شان با قاب کم عمق، بریده شده و یا کل شان عسل در نظر گرفت. سایر مواردی که در تهیه و تولید عسل اهمیت دارند، میزان قند، میزان رطوبت، طعم ، رنگ و عطر عسل می باشد.
گاهی اوقات در توزیع و فروش عسل مواردی چون: یکنواختی رنگ، پاکیزگی برش، ظاهر شان و نحوه چینش و یکنواختی وزن نیز ذکر شده است.
 
راه های تشخیص عسل طبیعی:
1- فروشگاه های معتبر
آسان ترین روش تشخیص عسل طبیعی، خرید از فروشگاه ها و اشخاص معتبر می باشد که شما از سابقه فعالیت آنها در زنبورداری و یا تهیه و فروش عسل مطلع هستید.
 
2- میزان رطوبت
برخی افراد، میزان رطوبت عسل را به وسیله برگرداندن شیشه عسل و سرعت بالا و پایین رفتن حباب داخل شیشه، و برخی به وسیله میزان کش آمدن عسل اندازه گیری می کنند، ولی باید توجه داشت که این روش ها دقیق و مطمئن نیستند.
 
3- میزان تخمیر شدن
تمام عسل ها حاوی مخمرهای خوراکی بی ضرر برای انسان می باشند.
 
باید توجه کرد که عسل در زمستان به دلیل سرمای زیر 11 درجه تخمیر نمی شود. البته نگهداری عسل در دمای 38 درجه سانتی گراد نیز می تواند از تخمیر آن جلوگیری کند، ولی در دراز مدت به کیفیت عسل صدمه می زند، زیرا حرارت بالا کیفیت عسل را از بین می برد.
عسل با رطوبت بیش از 17 درصد بیشتر در معرض تخمیر می باشد. بعد از شکرک زدن، درصد تخمیر عسل افزایش می یابد.
تخمیر شدن مختص عسل های بسته بندی شده و صاف شده نیست، بلکه اگر شرایط مناسب باشد، عسل "شان" نیز تخمیر می شود.
 
4- مزه کردن
عسل طبیعی، علاوه بر شیرینی خاص، دارای مزه و طعم ویژه ای است که فقط در عسل وجود دارد و عسل های مصنوعی فاقد این نوع مزه می باشند. لذا افراد می توانند با مصرف زیاد و توجه دقیق به درجه خلوص عسل، حتی نوع عسل را از نظر گیاه مورد مصرف زنبور تعیین کنند، زیرا هر گیاه مزه خاصی به عسل می دهد.
باید توجه داشت که عسل مصنوعی بیشتر مزه شیرینی شکر می دهد تا مزه خالص عسل.
 
5- عطر و بوی طبیعی
اگر درپوش عسل مدتی بسته باشد، هنگام باز کردن درپوش حتماً بو و رایحه قوی و مطبوع عسل طبیعی را می توانید استشمام کنید.
 
6- سرعت حل شدن در آب
اگر عسل را داخل لیوان محتوی آب بریزید، چنانچه به صورت عمودی وارد لیوان پر از آب شده و در ته آن جمع شود و به سرعت حل نگردد، عسل مطلوبی است، ولی اگر عسل هنگام ریختن، در آب حل شود، از مطلوبیت و خلوص کمتر و رطوبت بالاتری برخوردار است.
 
با این وجود، هر یک از روش های فوق به تنهایی نمی تواند خالص بودن عسل را ثابت کند.
در این روش به وسیله تغذیه مصنوعی زنبوران با شربت قند و آبمیوه ها یا استفاده از عسلک، عسل مصنوعی یا تقلبی تهیه می کنند. در این روش مستقیماً عسل طبیعی با مواد گلوکزی (شربت قند) و شیره میوه ها مخلوط شده و عسل تقلبی تولید می گردد.


برچسب‌ها: عسل
+ نوشته شده در  شنبه یازدهم آبان 1392ساعت 14:50  توسط مجتبی  | 

گیاهان موثر بر بیماریهای اعصاب

گیاهان موثر بر بیماریهای اعصاب

درمان بی خوابی و کم خوابی

عسل در بر طرف کردن بی خوابی نقش مهمی ایفا می نماید زیرا باعث ترشح سروتونین در مغز شده ودر نتیجه باعث آرامش اعصاب و خواب می گردد.

 

تساندر معتقد است هیچ داروی خواب آوری قبل از خواب موثر تر از یک لیوان شربت عسل یا یک قاشق غذاخوری عسل نیست که تا ثیر آرام بخش روی دستگاه عصبی و جهاز ها ضمه داشته و چیزی جز آرامش و خواب نمی آورد. بنا براین باید همواره این ما ده غذایی ساده را بر تمام قرص های خواب آور که بیهوده و بی ثمر مخاط معده را تحریک می کند ارجحیت دارد.

 

ابو علی سینا مقدار کمی عسل را برای رفع بی خوابی تجویز می کند به عقیده وی خوردن زیاد آن ممکن است اثر معکوس روی دستگاه عصبی داشته باشد و آن را تحریک نماید.

 

تقویت اعصاب

روش های درمان

الف: سهل الهضم تر از سبوس چیزی نیست. سبوس خیسانده در آبی که با عسل مخلوط شده باشد یک دارویی عالی برای تقویت اعصاب می باشد.

ب:خوردن مغز گردو با عسل برای تقویت اعصاب بسیار نافع است.

 

آرامبخش اعصاب

چای پوست سیب با عسل بهترین نوشیدنی آرامبخش برای اعصاب می باشد. دم کردن پوست سیب درختی و نو شیدن آن با عسل بهترین دارو برای تسکین اعصاب متشنج و خصو صا اضطراب است و با توجه به خاصیت اعجاب انگیز سیب رفع تنش های صورت و فک کا ملا موثر است.

 

درمان لکنت زبان

الف : آویشن شیرازی را بجوشانید ومانند چای با عسل میل نمایید. همچنین آویشن شیرازی رقیق دم کرده با عسل در هنگام صبح به جای چای برای درمان سلامتی بدن بسیار مفید است.

ب: عاقر قر ها 5 مثقال، تخم گشنیز 5 مثقال، تخم خرفه 5 مثقال، زبان گنجشک 5مثقال. همه را نرم کوبیده و در یک لیوان عسل مخلوط نما یید و صبح و عصر یک قاشق چای خوری از آن میل نمایید. بهترین فرمول لکنت زبان در طب گیاهی است که تا کنون به اثبات رسیده است.

 

 

تقویت حافظه

امام رضا (ع) می فرماید: عسل را با زنجبیل پر ورده بخورید تا حافظه قوی گردد.

 

کسانی که دچار فراموشی می شوند و مطالبی را خوانده و زود از یاد می برند ویا چیزی  را در جایی گذاشته زود فراموش می کنند و همچنین سفا رشات یا دستورات اداری  و حتی نام و نشان دوستان از خاطرشان محو می شود دستورات زیر تا اندازه ای موثر واقع می شود.

الف: هر روز صبح ناشتا نصف استکان عسل خالص را در آب ولرم حل کرده و بنوشید.

 

ب: هر روز سه عدد زنجبیل کوبیده را با عسل خالص میل نمایید فراموشی را بر طرف و حافظه را قوی می سازد.

 

ج :10 گرم کندر را خوب کوبیده و با عسل مخلوط کنید آن را صبح ها میل نمایید اگر عسل هم بیشتر باشد مانعی ندارد. برای رفع فراموشی و نسیان موثر واقع می شود.

 

حضرت علی (ع) می فرماید: سه چیز  حافظه را زیاد می کند: قرائت قرآن ، عسل ولبنیات .

 

 

 

 

+ نوشته شده در  جمعه ششم مهر 1386ساعت 10:16  توسط دختر ایرانی  |